MERSİN / GÜLNAR - Gülnar Anadolu Lisesi

May

Uzun yıllar Bizans İmparatorluğu'na başkentlik yapan Kostantiniyye, sayısız defa fethedilmeye kalkışılmış ancak 1453 yılına kadar fethedilememiştir.Fatih Sultan Mehmed komutasındaki Osmanlı İmparatorluğu askerlerinin 6 Nisan 1453 tarihinde başlattığı fetih, 29 Mayıs 1453 tarihine kadar sürmüş ve İstanbul'un fethedilmesiyle bir çağ kapanırken yeni bir çağ açılmıştır.Yüzyıllar boyunca içerisinde binbir güzelliği barındıran bu aziz şehrin fethinin 569. yıl dönümünü kutluyoruz.

May

Mrt

Konuklarımız; Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Sn Burcu Bozgaç Altıntaş ve Hemşire Sn Ayşe Almaz öğrencilerimize İşte Tanıtım Günleri kapsamında seminer verdi.

Mrt

Gülnar Kaymakamlığı koordinesinde ve desteğiyle 'İşTe Tanıtım Günleri' konuklarımız İlçe Nüfus Müdürü Sn İsmail TUĞ ve Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Sn Asım YÜĞRÜK.

Mrt

Mustafa UĞUZ ve Ayşegül SUSAM öğretmenlerimizin koordinasyonunda 'Deprem Tatbikatı' yapıldı.

Şbt

2021-2022 yılı 2.dönem (Ağustos - Aralık ) Mersin İl Milli Müdürlüğü ARGE bülteni 16.sayısında okulumuzunda ortak olduğu eTwinning projesi " B4 IT'S TOO LATE " yayımlanmıştır.

Şbt

İlçe Mal Müdürü Murat ŞEN ve İlçe Müftüsü Yusuf KAYA okulumuzda "İş'te Tanıtım Günleri" kapsamında öğrencilerimize yönelik mesleki tanıtım semineri yaptı.

Şbt

Öğrencilerimizin kendilerini ev ortamında hissedecekleri PANSİYON DİNLENME, ZEKA OYUNLARI ve KİTAP OKUMA ODASI öğrencilerimizin hizmetine girmiştir....

Ock

Her şey öğrencilerimiz için.... Okul ve pansiyon girişine öğrencilerimizin güvenli bir şekilde giriş çıkış yapabilmeleri için kaydırmaz halılar döşenmiştir.

Ock

Gülnar Adliyesi Hakimi Mesut Altay okulumuzda "İş'te Tanıtım Günleri" kapsamında öğrencilerimize yönelik mesleki tanıtım semineri yaptı.

Mrt

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. S.Barbaros YALÇIN tarafından 01 NİSAN 2021 Perşembe günü saat 19.00 da Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Hakan AKDAĞ moderatörlüğünde öğrencilerimize yönelik 'YAŞAM VE KARİYER PLANLAMASI' konulu seminer verilecektir.

Mrt

Okulumuz    Eğitim kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme kılavuzuna uygunluğu tespit edilerek bu belgeyi almaya hak kazanmıştır