MERSİN / GÜLNAR - Gülnar Anadolu Lisesi

Mrt

9. SINIF ÜLKE GENELİ YAPILACAK OLAN MATEMATİK VE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI SINAV TAKVİMİ VE KONU DAĞILIM TABLOLARI

Ara

131 Öğrenci 6 Öğretmenle Ankara Gezisi

131 Öğrenci 6 Öğretmenle Ankara Gezisi

Kas

Cumhuriyet Ormanı fidan dikim çalışmasıyla 2024 fidan toprakla buluştu.

Ekm

Cumhuriyetin 100.yılını  coşkuyla kutlayan  bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİ

Ock

Özellikle son günlerde yaşanan küresel gelişmeler enerji verimliliğinin önemini bir kez daha ortaya koymuş ve Avrupa başta olmak üzere bir çok ülke enerjiyi verimli kullanmak ve enerji tasarrufu sağlamak adına çeşitli önlemler açıklamıştır. Ülkemizde de bu konuda önemli adımlar atılmakta ve atılmaya devam etmektedir. Bu bağlamda hiç şüphesiz kamuoyunun konu hakkında bilinçlendirilmesi, atılması gereken adımlar' listesinde ilk sırada yer almaktadır. Tüm gelişmeler ışığında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşte, Evde, Yolda Enerji Verimliliği Kitapçığı" bilgi ve istifadelerinize sunulmaktadır.

Ara

11. ve 12.Sınıf öğrencilerine yönelik seminer 04.12.2020 Cuma günü saat 10.00 da uzaktan çevrim içi olarak Rehber öğretmenimiz Feyyaz ALĞAN tarafından verilecektir

Kas

Biyoloji öğretmenimiz Çiğdem KINACI tarafından öğrencilere yönelik diyabet ve çölyak hastalığı ile ilgili seminer verilecektir..

9. ve 10. sınıflar 30 kasım PAZARTESİ günü saat 15.00 te ,

11. ve 12. Sınıflar 3 Aralık PERŞEMBE günü saat 15.00 te

Her öğrenci kendi ismini kullanarak ZOOM üzerinden seminere katılabilecektir.

ID: 6509550724

Şifre: 102020